ASICS kleedt atleten op WK Atletiek 2017

Het WK Atletiek 2017 vindt plaats in het olympisch stadion in Londen. ASICS zorgt tijdens dit WK voor het materiaal van de atleten uit zes nationale track & field delegaties. Het gaat om Japan, Korea, Nederland, Frankrijk, Italië, en Marokko. ASICS-ambassadeur Anouk Vetter (meerkamp) is een van de Nederlandse atleten die in Londen zal uitkomen.

Het WK vindt plaats van 4 tot en met 13 augustus en is 's werelds meest vooraanstaande track & field competitie. Het is ook een belangrijke mijlpaal voor veel topsporters in hun voorbereiding naar Tokyo in 2020.

Maatwerk en weer-specifiek

 WK 2017 Nederland ASICS

Als echt performance sportmerk ontwikkelde ASICS producten die ervoor zorgen dat de atleten optimaal kunnen presteren en hun potentieel maximaal kunnen benutten. Elk collectiestuk is aangepast aan de behoeften van de atleten en houdt rekening met de verschillende weersomstandigheden. Het eindresultaat is een volledig gamma van veelzijdige producten, van sprinttops en –broekjes, over een bijna futuristisch sprintpak, tot extra training- en prestatiemateriaal.

De print van de collectie is geïnspireerd op de driehoeken die je terugvindt in de architectuur van het olympisch stadion van Londen.

Sprint Top

Door de opengewerkte achterkant kunnen de schouderbladen gemakkelijker bewegen, en de v-lijn verbetert de ademende werking. Minder naden zorgen voor een optimaal comfort.

Shell Jacket

Dankzij de asymmetrische rits, die je zowel vanaf de boven- als onderkant opent, kunnen atleten zich gemakkelijk aanpassen aan temperatuurschommelingen. Functionele binnenzakken houden de handen warm voor of na een training.

HL-0 Sprint Suit

HL-0 Sprint Suit ASICS WK2017

Dit pak debuteerde in Rio in 2016 en is ontwikkeld door het ASICS Institute of Sport Science. Het pak beschikt over twee van ASICS' HL-0 stoffen, stijve en stretch materialen, ontworpen om energieverlies te beperken zodat de atleten hun volledige snelheidspotentieel kunnen benutten.

Extra info & contact

Heb je vragen of ontvang je graag extra informatie? Neem dan contact op met Esther Vliege via info@keep-track.nl of +31 (0) 6 14 20 31 44.