MARIA VERSCHOOR NIEUWE ASICS AMBASSADEUR

Hoofddorp, 14 november 2016 - Vanaf 1 januari 2017 heeft ASICS Benelux in de persoon van Maria Verschoor een nieuwe ambassadeur. De 22-jarige hockey international tekent een meerjarig contract en zal de komende jaren één van de belangrijke gezichten zijn voor ASICS. Mede door het aangaan van deze overeenkomst met Maria Verschoor maakt ASICS een duidelijk statement dat hockey nog steeds als een hele belangrijke markt wordt gezien.

Paul Hartman, Sports Marketing Executive van ASICS Benelux: "Uiteraard zijn wij verheugd met de komst van Maria, ze is jong, een groot talent en past heel goed bij ons merk. Met Maria hebben we iemand gevonden die onze positie in de hockeymarkt kan versterken. En met haar vrolijke en opvallende verschijning kan ze ook een prima rol spelen binnen andere categorieën, zoals Training/Fitness en Lifestyle. Maria is absoluut een aanwinst voor ons merk."

Ook Maria Verschoor is blij met de overeenkomst: "Het is natuurlijk fantastisch om aan een merk als ASICS verbonden te zijn. Ik ga ervan uit dat ik ook op en met ASICS het optimale uit mijn hockeycarrière kan halen en onmisbaar ben voor mijn club Amsterdam én Oranje".

Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met ASICS Benelux, Paul Hartman, paul.hartman@asics.com

Voor extra beelden kan u hier terecht.