ASICS LANCEERT NIEUWE ‘FLAME SERIE’

Een vlammende collectie met 19 gespecialiseerde producten voor zes sporttakken

ASICS lanceert wereldwijd de gloednieuwe ‘FLAME SERIES’, een schoenenlijn waarvan het design geïnspireerd is op connectie en verbondenheid. De nieuwe serie bestaat uit 19 producten voor zes verschillende sporttakken: track & field, tennis, rugby, hockey, volleybal en worstelen. In de Benelux zal enkel de  track & field lijn te verkrijgen zijn.

De lijn is vanaf juli beschikbaar voor dames en heren in een select aantal speciaalzaken en via de online webshop van ASICS.

In vuur en vlam voor sport    

Het doel van ASICS is al van bij de start van het merk, het ontwikkelen van functionele producten  die atleten ondersteunen in hun weg naar een optimale performance. De FLAME SERIES horen volledig thuis in deze filosofie. Met de serie wil ASICS sporters, van liefhebbers tot professionele atleten, op een positieve manier het vuur aan de schenen leggen om hun doelen te bereiken en te overstijgen.

Menselijke connectie

Connectie of verbondenheid is het centrale idee achter de ASICS’ FLAME SERIES. Sport brengt niet alleen mensen samen, het versmelt ook het lichaam met de geest en het verleden met de toekomst. Het design van de FLAME SERIE is een vertaling van deze gedachte.

Kleur bekennen

Voor de FLAME SERIES werden vier thematische kleuren gebruikt. Stuk voor stuk hebben ze een achterliggende betekenis. True Blue staat voor “True Technology”, iets dat onoverkomelijk deel uitmaakt van het DNA van ASICS. Passion Red en Hopeful Orange staan voor passie en hoop, Brilliant Yellow vertaalt dan weer het plezier dat sporters en atleten beleven aan hun sport.

Continue optimalisering & productinnovatie

De FLAME SERIES werden ontwikkeld in het ASICS Institute of Sport Science, het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van ASICS in Kobe, Japan.

“Sport is een universele taal die mensen samenbrengt, ongeacht leeftijd, ras of geslacht. Met de FLAME SERIES hopen we atleten te blijven inspireren om hun presaties te verbeteren en om met hun enthousiasme anderen warm te maken voor hun passie,” zegt Paul Miles, Senior General Manager, Global Brand Marketing Division bij ASICS Corporation.

In de Benelux zal de track & field lijn van de FLAME SERIES begin juli beschikbaar zijn in select aantal speciaalzaken en via de online webshop van ASICS.

Adviesprijzen:

- G615N: Cosmoracer LD Flame: 130 euro
- G614Y: Cosmoracer MF Flame: 130 euro
- G611Y: Flame Racer: 180 euro
- G619Y: Hi Jump Flame: 130 euro (voor atleten die links afzetten)
- G620Y: Hi Jump Flame: 130 euro (voor atleten die rechts afzetten)
- G621Y: Javelin Pro: 130 euro
- G617Y: Long Jump Pro: 130 euro
- G613Y: Sonic Sprint Flame: 100 euro
- G616Y: Throw Pro Flame: 100 euro
- G618Y: Triple Jump Pro Flame: 130 euro

>Fotomateriaal