Do you want it more?

WANT IT MORE’ is de nieuwste en meteen ook de meest inspirerende en uitdagendste campagne die ASICS ooit lanceerde. De campagne wil sporters motiveren om hun prestaties tot een hoogtepunt te brengen. Want het maakt niet uit welke sport je beoefent, of hoe oud je bent, ASICS wil jou inspireren om je doel te bereiken, maar ook om het te overtreffen.

De campagne effent ook het pad voor nieuwe productlanceringen in verschillende categorieën zoals running en training.

De campagnevideo van 'WANT IT MORE' focust op verschillende sporten en richt zich tot een jonge doelgroep.

Online Community #wantitmore

WANT IT MORE roept alle sporters, van amateurs tot echt professionele atleten, op om elkaar via de hashtag #wantitmore te inspireren. Iedereen met een doel voor ogen, kan dit delen met anderen. ASICS wil zien hoe sporters trainen en zweten om kost wat kost hun doel te bereiken. Hun doorzettingsvermogen moet anderen inspireren.

ASICS CAMPAGNE WANT IT MORE

Online trainingsplatform

Naast de online community is ‘WANT IT MORE’ ook een online ASICS trainingsplatform waar iedereen die actief met sport bezig is, of het nu hardlopen, wielrennen of fitness is, vanaf 1 maart terecht kan voor:

  • Fitter in: 15" video’s: dit zijn korte maar krachtige video’s van 15 seconden die tonen hoe je een training naar een hoger niveau kan tillen. Deze video's focussen op de inspanningen die sporters moeten leveren om hun doel te bereiken.
  • Nieuwe uitdagingen en tips van ASICS experts, atleten, trainers, kortom van echte pro’s . Dit zal ook terug te vinden zijn op de Instagram account van ASICS Europe.
  • Train offs video’s: deze video’s tonen hoe intens andere sporters trainen en zullen ook uitdagingen stellen voor andere sporters via #wantitmore om het competitiebeest in elkaar naar boven brengen.

Met dit platform en de campagne wil ASICS sporters over de hele wereld inspireren en motiveren om hun doelen te behalen en hun limieten op te zoeken.

ASICS CAMPAGNE WANT IT MORE

WANT IT MORE sluit perfect aan bij de kernwaarden van het merk ASICS. Al 60 jaar lang zet het zich in voor jongeren en gelooft ASICS dat het sportprestaties via technologische innovatie kan blijven verbeteren.

Heb je vragen of ontvang je graag extra beeldmateriaal? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Laure Vandeghinste via +32 (0) 2 893 98 76 of info@keep-track.nl.

Voor beeldmateriaal van deze campagne kan u hier terecht.

Link naar de campagne: http://www.asics.com/nl/nl-nl/wantitmore