ASICS KLEDING- EN FOOTWEARCOLLECTIE VOOR HERFST / WINTER 2015 ONTHULD OP OVERWELDIGENDE LOCATIES IN JAPAN

 

Terug naar de oorsprong van het merk in Japan. Van steden tot bergen en eeuwenoude tempels, ASICS heeft een unieke fotoserie onthuld met de collectie schoenen en uitrusting voor de herfst / winter van 2015 - een serie die speciaal is ontworpen om hardlopers in weer en wind te beschermen en ze een geweldige look te geven.

ASICS' hardloopuitrusting voor de herfst / winter 2015 mengt een urban stijl met slimme laagjes en stoffen die zijn ontworpen om hardlopers warm en droog te houden en ze goed te beschermen in de meest hardvochtige omgevingen. De kledingcollectie typeert zich door een innovatieve technologie, met ademende stoffen, warmtezones en waterbestendige materialen als voorbeeld.

De meest hardvochtige en lastige omgeving waar de sporters zijn gefotografeerd was Lake Shikaribetsu, een groots bevroren meer in het Daisetsu National Park. In deze ultieme winteromgeving worden de prestaties van de Winter Running collectie duidelijk zichtbaar op de foto’s, waarbij de levendige kleuren prachtig afsteken tegen de meedogenloze, witte achtergrond.

In de fotoserie zijn ook sporters te zien terwijl ze langs Lake Biei hardlopen, gekleed in de wintercollectie. Lake Biei, dat door de plaatselijke bevolking ook wel 'de blauwe vijver' genoemd wordt, staat bekend om haar prachtige blauwe kleur, veroorzaakt door de mengeling van natuurlijke mineralen. De felblauwe kleur contrasteert met de heldere kleuren van het product, waardoor de uitrusting zich prachtig onderscheidt van de omgeving.

In de nieuwe collectie van ASICS komt de 3M technologie terug in de LiteShow uitrusting. Reflecterende panelen, die onzichtbaar zijn tot er licht op valt, omlijnen de uitrusting en zorgen voor 360 graden reflectie tijdens de donkere wintermaanden.

Het kleurrijke en levendige Tokyo Akihabara district, dat bekend staat om haar verlichting, borden en krappe straatjes, was de perfecte stadsachtergrond om de Capsule collectie van ASICS te tonen, evenals de reflecterende LiteShow uitrusting.

De premium Capsule collectie voor de herfst en de winter ziet er stijlvol uit en zit boordevol technologie. De collectie is ontwikkeld met hoogwaardige stoffen, heeft een urban design en zorgt ervoor dat elke hardloper zich van de massa onderscheidt.

Mount Yotei, een actieve vulkaan die vaak vergeleken wordt met Mount Fuji, was de indrukwekkende achtergrond die zorgt voor een prachtig, uniek en schaalbaar beeld terwijl de sporters hun weg vervolgden door het herfstweer.

Vermaarde fotograaf Steven Jackson legde alle foto's vast. Steven staat bekend om zijn intieme, diepgaande manier van portretteren en zijn talent om kleur en beweging vast te leggen. In de winter van 2014 hebben Steven en zijn team een week in Japan doorgebracht om de sporters te fotograferen in spectaculaire omgevingen en soorten terrein en dit heeft tot echt authentieke actieshots geleid.

 

Voor meer informatie, neem contact op met: info@keep-track.nl of +32 (0)2 893 98 76 (BE) of +31 (0) 614 20 31 44 (NL)

 De eerste beelden van de collectie kan je hier raadplegen en downloaden.