Vanaf vandaag zijn de nieuwste technologische ontwikkelingen van ASICS ook terug te vinden in twee van ASICS’ meest gegeerde schoenen: de DYNAFLYTE™ 3 en de ROADHAWK FF™ 2. Beide modellen combineren een hedendaags design met de nieuwste ontwikkelingen van het ASICS Institute of Sport Science (ISS). Ze zijn zo de ideale partner voor de sporter die steeds het meeste uit zijn runs wilt halen.

De DYNAFLYTE™ 3 en de ROADHAWK FF™ 2 zijn beide uitgerust met de nieuwste FLYTEFOAM™ technologie, respectievelijk de FLYTEFOAM™ Lyte en de FLYTEFOAM™ Propel. Dankzij de optimale bescherming en stabiliteit kunnen hardlopers steeds op hun best presteren. ASICS biedt hardlopers zo de perfecte ondersteuning omdat er geen enkele afleiding meer is en ze zich volledig kunnen focussen op hun run.

DYNAFLYTE™ 3

Deze schoen is ontworpen voor de hardloper die de voorkeur geeft aan een lichte, snelle run. De DYNAFLYTE ™ 3 is nu uitgerust met een FLYTEFOAM™ Lyte tussenzool voor een vederlichte en responsieve demping, zonder dat dit ten koste gaat van de duurzaamheid van de schoen. Het contact met de grond is optimaal en zorgt voor een soepele overgang, ongeacht de loopstijl.

  • FLYTEFOAM™ Lyte: FlyteFoam Lyte is de nieuwste generatie van ASICS’ vederlichte en beschermende dempingtechnologie. De tussenzool is gemaakt van versterkt nanofiber, waardoor de duurzaamheid van de demping toeneemt. Ook de stabiliteit van de lopers neemt toe.

 

  • ADAPT MESH™ 2.0: De DYNAFLYTE™ 3 is gebouwd met een gradatie-effect en geeft zo meer ondersteuning aan de tussenvoet.

 

  • Verbeterde ondersteuning: De zachte suèdestof draagt de voet en zorgt voor een verhoogd loopcomfort.

ROADHAWK FF™ 2

De ROADHAWKisgemaakt voor de veelzijdige hardloper die afwisselt tussen korte runs, lange afstanden en snelheidsoefeningen. De schoen is nu voorzien van de nieuwste FLYTEFOAMPropeltussenzooltechnologie.

  • FLYTEFOAM™ Propel: Dankzij de nieuwe FLYTEFOAM™ Propel  dempingtechnologie wordt de reactiesnelheid bij het afzetten verhoogd

 

  •         Vernieuwd design: Het design is volledig vernieuwd en de pasvorm is geperfectioneerd, waardoor het loopcomfort verbetert. Het resultaat is een veelzijdige schoen die snelheid en stijl combineert.