Onze bevolking is momenteel de minst actieve in de geschiedenis. Vooral kinderen: zij zitten liever achter een scherm dan dat ze buitenspelen. Dat is zorgelijk en voor ASICS reden genoeg om in actie te komen. Samen met Walt Disney daagt het sportmerk gezinnen uit om samen te gaan bewegen. De langverwachte Disney·Pixar film Incredibles 2 is hiervoor het startsein. Deze zomer zijn er speciale supertrainingen, -producten en -beloningen gebaseerd op de karakters van deze populaire film.

ASICS’ tagline I Move Me, staat symbool voor de nieuwe identiteit van het merk. Hiermee stimuleert ASICS mensen van alle leeftijden en niveaus te gaan sporten. I Move Me sluit aan bij de 70 jaar oude filosofie van ASICS: streven naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is dus geen verrassing dat ASICS zich nu inzet om gezinnen meer te laten bewegen. Dit doel sluit aan bij Disney's Healthy Living commitment: gelukkigere en gezondere gezinnen door gezond eten en samen actief zijn.

Superkrachten video’s
ASICS ontwikkelde een serie supertrainingsvideo's, gebaseerd op de superkrachten van de familie Parr, het iconische superheldengezin van de film Incredibles 2. Gezinnen werken hiermee de hele zomer onder andere aan hun superkrachten, lenigheid, snelheid en balans. Elke video biedt leuke en haalbare oefeningen voor het hele gezin.

Superkrachten workouts
Vanaf begin juli kunnen gezinnen in diverse ASICS flagship stores, ook in Amsterdam en Brussel, meedoen met speciale supertrainingssessies, gegeven door leden van het ASICS FrontRunner team. In deze winkels zijn ook superbeloningen te winnen zoals certificaten en voordeel op leuke producten.

Incredibles 2 ASICS-schoenen
Voor de echte Incredibles fans is er een beperkte oplage van Disney·Pixar Incredibles 2 x ASICS-schoenen. Deze zijn vanaf juli verkrijgbaar in de ASICS flagship stores en via ASICS online. De limited edition serie bestaat uit vijf hardloopschoenen, een passende schoen voor elk gezinslid dus. Uiteraard zijn al deze designs gebaseerd op de karakters uit de film zoals Mr. Incredible en Frozone.

Robin Karakash, directeur marketingcommunicatie ASICS EMEA over het samenwerkingsverband: ‘We zijn er trots op om de veelbelovende samenwerking met Disney·Pixar en Incredibles 2 aan te mogen kondigen. We weten zeker dat we duizenden mensen inspireren om actief te zijn en plezier te beleven aan het sporten.’