http://www.keep-track.nl/fotoalbums/72/cool-collectionBuiten hardlopen is altijd een goed idee. Weer of geen weer. Maar ook yoga, kracht en uitgebreid stretchen zijn heerlijk onder de blauwe hemel. Ergens in een tropisch zonnig oord, of als straks de zomer in België terugkeert. Waarom is buiten sporten zo fijn en gezond? Dit en nog meer buitensportinspiratie.

Doorbreek de routine

De woon-werk-route, boodschappen doen, sporten: allemaal bezigheden waarbij locatie en routes er diep bij zijn ingeslepen. En dat terwijl afwisseling zo goed is voor de onze creativiteit. En zeg nou zelf: is de gym, terwijl buiten de zon schijnt, niet een ietwat deprimerende omgeving? So let’s go outside!

Buiten yoga 

Yoga is zo’n typische zen-sport die perfect in de natuur past. Met je voeten in het zand, grassprietjes tussen je tenen of op het water op een Stand Up Paddle board. Wat dacht je van yoga met zicht op de skyline van Gent of op het zoniënwoud? Alles kan!

Traditioneel buitensporten 

Hardlopen, fietsen, wandelen, skaten en bootcamp zijn sporten die je sowieso lekker buiten doet. Dus laat de zon het afweten? Kies dan wat vaker voor één van deze energy boosters. Is het nu echt wat te fris of nat om in blote armen en benen naar buiten te gaan? Kies dan voor mooie en functionele items zoals dit ASICS FuzeX Jack of deze mooie trui uit de ASICS Cool Collection.

http://www.keep-track.nl/fotoalbums/72/cool-collection

Exceptioneel buitensporten

Wil jij eens iets anders dan hardlopen, zwemmen of skaten dit zomerseizoen? Probeer dan eens een van de bijzondere of nieuwe buitensporten: SUP, skeeleren of urban training. Ideale buitenactiviteiten voor zomerse temperaturen.

Meer beeldmateriaal.