RoadHawk FF

Je favoriete spijkerbroek of shirt draag je niet tijdens een rondje hardlopen. En je verschijnt ook niet in je sportoutfit voor een avondje uit. Maar als het op schoenen aankomt, mixen sport en stijl prima. ASICS RoadHawk FF combineert techniek en kwaliteit met een stijlvol design.


Mikael Magnusson, Product Merchandiser van Performance Footwear voor Regio Noord: 'Bij het horen van de naam ASICS denken de meeste mensen waarschijnlijk aan hoog kwalitatieve technische hardloopschoenen. Maar wij begrijpen ook dat niet iedereen een sportschoen alleen tijdens het sporten draagt. Daarom heeft ASICS RoadHawk FF ontwikkeld, voor een snelle en comfortabele run, én een stylish look voor het dagelijkse leven. We zijn blij dat we een schoen introduceren die bewijst dat snelheid en stijl wel degelijk mixen.'

Comfort en bescherming

De RoadHawk FF is een lichtgewicht en is reactief dankzij de volledige FlyteFoam tussenzool. Door de organische vezels keert de schoen terug in de oorspronkelijke vorm en geeft de zool een uitstekende demping. Je trekt de schoen makkelijk aan en uit dankzij de halve monosockvoering. En de combinatie van een ademend mesh bovenwerk en de Ortholite-voering zorgt voor een koel en comfortabel gevoel aan je voeten. Fijn tijdens een warme run óf zomers festival.

De adviesprijs van de RoadHawk FF is €120, de schoen is sinds 1 juni 2017 verkrijgbaar bij een groot aantal ASICS retailers en op asics.nl.

RoadHawk FF

Join the conversation #RoadHawkFF #FeelFast