ASICS’ JYUNI White collection

De JYUNI premium collectie van ASICS fuseert minimalistische schoonheid, urban lifestyle en sport. Met subliem functionele materialen en vakmanschap ontwikkelde het merk items die elke grens van beperkingen doorbreken: sporten doe je altijd in stijl waar en wanneer je maar wilt. De collectie is na Tokyo vandaag ook gelanceerd in Brussel.

Prestatie is diepgeworteld in het DNA van het merk. Met de JYUNI White collection voegt ASICS daar ongeëvenaarde stijl en mode aan toe.

Twaalf: tijdsdoorbraak 

JYUNI betekent ‘twaalf’ in het Japans. Dit getal vertegenwoordigt de tijdsstructuur en zijn beperkingen. De JYUNI collection wil juist die conventionele (tijd)regels doorbreken en staat voor een moderne actieve levensstijl die je niet langer alleen in de gym nastreeft. ASICS omarmt in deze collectie ook het Japanse erfgoed van details, vakmanschap en functionaliteit.

Tokyo als inspiratie 

Tokyo is een internationale hub en metropolis. De stad heeft een unieke kijk op modern leven, evolueert extreem snel en grootse ideeën worden hier dagelijks bedacht en uitgewerkt. ASICS, met Japan als oorsprong, haalt zijn inspiratie dan ook uit de snelle en continue veranderende identiteit van de stad. Het resultaat is deze unieke apparel collectie.

Simpel. Minimalisme. Modern 

De JYUNI White collection bestaat uit 3 items: the Woven Hooded Jacket, the Knit Short Pant, en een Short-Sleeve Top. Alle producten zijn gemaakt van hoogkwalitatieve en functionele materialen, en zijn gekenmerkt met een 3D hexagon dat oplicht in het donker.

The Woven Hooded Jacket – Gemaakt van doorschijnend en waterbestendige materiaal, dat wind en regen tegenhoudt, en een lichtgewicht mesh. Adviesprijs: €260.

The Knit Short Pant– Vervaardigt uit French terry stof die licht aanvoelt maar tegelijkertijd ook warm houdt, de short bevat stretch en heeft een dry touch finish. Adviesprijs: €120.

Short-Sleeve Top - Bestaat uit rekbare lichte stof die steeds zijn originele vorm behoudt. Adviesprijs: €90.

De collectie is exclusief verkrijgbaar in de gloednieuwe Brand Store in Brussel, Guldenvlieslaan 12. Naast Brussel wordt de collectie wereldwijd maar in zes steden verkocht: Tokyo, Beijjing, London, Milaan, Parijs en Shanghai. Meer info asics.com/jyuni of #jyuni.