Urban meets sport

ASICS lanceerde afgelopen weekend (28-29 januari) de fuzeX Rush in Los Angeles. De nieuwe schoen is de ultieme combinatie van urban & sport. Met een super stijlvol strak en licht design, en tegelijk de demping die je van een hardloopschoen verwacht. Perfect voor het dagelijkse leven én hardlopen in elke stad.

"De fuzeX Rush fuseert de ongelooflijke dynamiek en levendigheid van een grote stad en hardlopen. We ontwikkelden een schoen die voor elke urban atleet een ontdekking en verrassing is.” Yosuke Atarashi – desginer

fuzeGEL

De fuzeGEL van deze hardloopschoen is het resultaat van twee technologieën: ASICS GEL en super licht schuim. Hierdoor loopt de schoen lichter en comfortabeler met nog altijd optimale demping.

Guidance Line

Ook geniet je van een efficiëntere en consistentere hardlooptechniek. De Guidance Line technologie helpt je  voet om constant efficiënt te blijven afwikkelen. Deze werkt samen met de tussenzool en de buitenzool om de voorwaartse energie die jij inzet, perfect over te dragen.

Naadloos mesh

Het naadloze mesh bovenwerk reduceert het gewicht. Je bent beweeglijk, snel en je responsive is ongekend bij elke afzet, zeker ook door de lagere hak.

fuzeX Rush

fuzeX Rush specs

  • fuzeGEL over de volledige lengte
  • Guidance Line
  • naadloos mesh
  • Solyte tussenzool
  • 3M Reflectiviteit
  • 8 mm drop 
  • gewicht: 255 gram mannenmodel/ 210 vrouwenmodel

The Big Chase: fuzeX Rush in L.A.

De schoen werd afgelopen weekend gelanceerd tijdens 'The Big Chase' in Los Angeles. Het werd een ongeziene interactieve urban adventure run. Hardlopers doken in de rol van de old school detectives. Het verhaal nam de rechercheurs mee door de straten van L.A. in achtervolging van een mysterieuze vreemdeling. Ze overwonnen obstakels en volgden aanwijzingen op door het centrum van L.A. om de verdwijning van een Hollywood ster te ontrafelen. 

Nu jij! #run4adventure

Je hoeft niet naar L.A voor avontuur, het is overal. Ontdek een nieuwe weg in een bekende buurt. Snij een stuk af en ga dwars door een skatepark. Sla nu eens linksaf waar je normaal gesproken rechts gaat. Ga ook voor nieuwe ontdekkingen tijdens je runs en krijg nieuwe energie. Deel je jouw stad, jouw run en jouw avontuur? #run4adventure

Voor meer beeldmateriaal kan je hier terecht.

Voor packshots kan je hier terecht.