Wintertijd? 360° Protection!

Hoe vaak ben jij de afgelopen week al overvallen door een regenbui? Of liep je met natte zware schoenen omdat je een plas te laat zag? En het wordt niet alleen steeds natter buiten, ook de temperatuur zakt en de wind is steeds vaker stormachtig. ASICS’ 360° protection collectie beschermt je van top tot teen tegen koude, regen en wind. A.s. zondag gaat de wintertijd officieel van start, daarom een aantal highlights uit ASICS’ najaarscollectie.

Met of zonder jas?

Door de fysieke inspanning tijdens het hardlopen, krijg je het al snel warm. Het algemene advies luidt dan: kleed je alsof het buiten 10 graden warmer is. Maar wanneer het kwik het vriespunt nadert, is een hardloopjack geen overbodige luxe. 

Accelerate jacket: gegarandeerd droog

Met dit stijlvolle lichtgewicht jack, uit de ASICS Motion Protect lijn, ben jij koude, wind en regen te slim af. Loop zo lang jij wilt. Of er nu veel of weinig regen valt: jij blijft droog met het Accelerate Jacket. Naast de robuuste kwaliteiten, voelt dit jack comfortabel zacht aan. Een deel van je handen en je duim verberg je lekker warm in de extra thumbholes, zonder dat je handschoenen nodig hebt. In de borstzak bewaar je je telefoon of MP3-speler, via een media-poort draag je je telefoonoortjes. Naast de kleuren op de foto (helder oranje en roze), is het jack voor mannen ook in zwart verkrijgbaar.

ASICS Accelerate Jacket

Lite-Show Winter Jacket: zichtbaar en beschermd

Zelfs tijdens de meest barre weersomstandigheden presteer jij op je best met dit softshell - Lite-Show Winter Jacket. Je blijft lekker warm dankzij de windwerende en waterbestendige materialen. Je rug en schouders zijn voorzien van reflecterende elementen.

Lite-Show Winter Jacket

Houd de motoren warm

Je benen zijn jouw motoren tijdens het hardlopen. Of het nu een pittige intervaltraining, duurloop of wedstrijd is. Zorg dat jouw benen beschermd zijn tegen het ruige winterweer.

Sprintje na je werkdag

Je werkdag zit erop. Bijna de hele dag zat je binnen. Herkenbaar? Dan heb je vast zin om een rondje te lopen! Buiten is het al donker, maar dat is met deze Leg Balance Calf Tight geen probleem. Dankzij het reflecterende motief over de hele tight, ben jij goed zichtbaar. Compressiepanelen ondersteunen jouw kuiten: ze gaan vermoeidheid tegen én geven zelfs stimulans voor een extra sprintje. En net als jij, blijft ook deze hoge kwaliteit tight in vorm, hoe vaak je ‘m ook wast. Sleutels berg je veilig op in de interne zak. 

Leg Balance Calf Tight ASICS

Graphic Tight

Dat het buiten donker is, betekent zeker niet dat jij er niet flitsend en stralend bij kan lopen. Deze Graphic Tight met motief is voor vrouwen verkrijgbaar in Kingfisher blauw en Shark zwart.

Stevige basis

Een goede en fijne baselayer houdt je warm en droog. Afhankelijk van je training en de buitentemperatuur draag je een baselayer met of zonder jas. Start je warming-up bijvoorbeeld met een jack erover, en vervolg je pittige intervaltraining in een shirt.

Shirt met Motion Therm technologie

Deze Elite Base Layer Top warmt je lijf tot 3 graden op, fijn als het buiten koud is. Dankzij de Motion Therm technologie houdt het shirt de kerntemperatuur van je lichaam vast. Het ademende materiaal voert vocht af en houdt warmte vast. En aangezien je een base layer direct op je huid draagt, is het een fijne extra dat dit shirt van heerlijk zacht materiaal is gemaakt. 

ASICS Elite Base Layer Top

Seamless LS shirt

Deze naadloze nauwsluitende shirt met lange mouwen is gemaakt van zachte stof zodat het niet schuurt. Fijn als je een lange afstand voor de boeg hebt. Het ademende materiaal zorgt dat je droog en comfortabel blijft. Mannenmodellen bestaan in zwart, grijs en donkerblauw, vrouwenmodellen in peach roze of kingfisher, een mooie blauw/groene kleur.

Hoofd & handen

Windkracht 10? Deze winterbeanie houdt je hoofd en oren zelfs tijdens de de koudste dagen van het jaar warm. Focus jij je maar op de route. Want door de windbrekende stof in drie lagen, wordt de wind gegarandeerd geblokt.

Hou jij niet van een muts maar wil je wél je oren beschermen? Een winter hoofdband is de oplossing. Leuk detail: de hoofdband is omkeerbaar dus je hebt keuze uit 2 kleuren.

Met de Basic Performance Gloves blijven je handen warm. En dankzij de touchscreen vingers hoef je de handschoenen niet uit te trekken om je telefoon te gebruiken.

Van top tot teen

Bij de GT-2000 4 Lite-Show Plasmaguard wordt water als het ware van de schoen afgestoten. Train en loop dus gerust in de modder en regen. En door de 360° zichtbaarheid en reflecterende details ben je goed zichtbaar in het donker.