ASICS SS2016 collectie

ASICS SS2016

Ontdek jij de wereld ook het liefste op je hardloopschoenen? Terwijl je door een nieuwe omgeving rent, geniet je van de prachtige natuur of bruisende stad. Een workout en sightseeing ineen, win-win! Voor de nieuwe spring / summer collectie reisde ASICS naar Marokko. Want waar kun je een zomercollectie, ontworpen om optimaal én in stijl te presteren, beter vastleggen dan in de betoverende straten van Marrakech en de droge, bloedhete Erg Chebbi woestijn?

In de zomer van 2015 reisden modefotograaf Derrick Santini en zijn team een week door Marokko om de nieuwe ASICS zomercollectie op spectaculaire plekken vast te leggen.

ASICS SS2016

Marrakech: beleef het sprookje van duizend-en-één nacht

In nog geen vier uur reis je vanuit Amsterdam naar Marrakech. De Koningsstad is prachtig gelegen aan de voet van het Atlasgebergte. De medina met oranjerode muren, een doolhof van stoffige straatjes en steegjes en een kakofonie van geuren en kleuren spreekt tot ieders verbeelding. Het oude stadsdeel staat natuurlijk niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Wil je hier hardlopen, sta dan vroeg op om de drukte te vermijden. In de wirwar aan nauwe straatjes is het als toerist onmogelijk om niet te verdwalen. Gelukkig is de lokale bevolking erg behulpzaam en is er altijd wel iemand die je de weg wijst naar Djemaa el Fna, het centrale plein in het hart van de stad.

ASICS SS2016 Erg Chebbi Woestijn

Ervaar de stilte en schoonheid van de Erg Chebbi woestijn

Zandduinen, oases en kamelen. Een bezoek aan de Sahara is een onvergetelijke ervaring. De oranjerode zandduinen van de Erg Chebbi woestijn aan de grens met Algerije zijn een van de meest bijzondere natuurfenomenen. De eindeloze zandvlaktes, de lichtval op het zand en de stilte van de woestijn ervaar je het beste te voet, of op de rug van een kameel.

ASICS SS2016 Erg Chebbi woestijn

Droog & heet

In de woestijn is het niet alleen droog, maar ook heet. Goede kleding en bescherming zijn een must. Draag naast een zonnebril en zonnebrandcrème, een pet of bandana om je hoofd te beschermen tegen de zon. Een windjack is handig als er plotseling een windstorm opsteekt. In de ASICS spring / summer collectie 2016 blijf je comfortabel in alle weersomstandigheden.

Koel & droog

Met motion dry, motion protect en motion cool brengt de ASICS motion-serie opnieuw de beste technische snufjes om optimaal te presteren. Ademende stoffen, warmtezones en UV-bestendige materialen houden je koel en droog, zelfs in de meest extreme zomerse omstandigheden, zoals die in de Erg Chebbi woestijn. De combinatie van technische materialen en kleurrijke stijl maakt dat de collectie perfect past bij hardlopers die zichzelf willen uitdagen en er graag stijlvol bij lopen.

Maar voor een mooi hardloopavontuur hoef je natuurlijk niet per se op reis. Geniet van jouw rondje. In je eigen stad, in de natuur of op de baan.

Meer info over de ASICS spring / summer 2016 apparel & footwear collectie vind je in dit persbericht.

Heb je vragen of ontvang je graag extra beeldmateriaal? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@keep-track.nl.