ASICS fuzeX: voor een nieuwe generatie lopers

Stel je loopt je rondje in de stad of het park. Je ziet een bankje, trap of railing. Dan kún je er lekker hard aan voorbij rennen. Om te trainen voor je snelle 5 kilometer of een halve marathon. Maar er zijn ook lopers die er spontaan een flip over, swing of jump over, onder of naast maken. Of sporters die de benen tussen sprints door uitdagen met een serie jump boxes. Het maakt niet uit welk type loper je bent: met de nieuwe fuzeX collectie kan het allemaal. ASICS brengt met de fuzeX hardlopen terug naar de essentie: vrijheid, snelheid, spanning en fun.

Fuze X

 ASICS lanceert met fuzeX een compleet nieuwe collectie van hardloopkleding en -schoenen. Zowel de kleding als de schoenen zijn voor mannen en vrouwen in diverse kleuren vanaf 1 februari beschikbaar via ASICS online, in de Flagship Store en een select aantal running speciaalzaken verkrijgbaar voor de adviesprijs van €130.

Fuze X fuze X

fuzeX cocktail

De fuzeX schoen is de perfecte cocktail van veelzijdigheid, design, performance, stijl én hoogwaardige techniek. Dat laatste aspect garandeert de kwaliteit die hardlopers van ASICS gewent zijn. Zo is de nieuwe fuzeGEL lichte tussenzool ontwikkeld in het Institute of Sport Science in Kobe, Japan. De schoenenserie van fuzeX combineert lichtgewicht, beweeglijkheid en bescherming in een mooi design. Kortom: een heel veelzijdige hardloopschoen: voor korte en langere afstanden, een workout training in de sportschool of een feestje na afloop.

Solyte ® Cradle

Stabiliteit zonder onnodige ballast. Voor een ultralicht gevoel. Ideaal bij jumps en andere (onverwachte) bewegingen.

ASICS Fuze X

fuzeGEL

Gel foam zorgt voor super schokdemping en een goed ‘bounce back’-effect.

Handig bij heftige landingen en natuurlijk ook bij het ‘gewone hardlopen’ erg gewenst.

Seamless Upper

Minder lagen zorgen voor comfort en een fijne pasvorm.

 ASICS Fuze X

Full ground contact

Het volledige contact met de grond daagt je uit én geeft je vertrouwen om meer te lopen op je gevoel en impulsen.

ASICS Fuze X

8 mm drop

De lage drop moedigt je aan snellere en gedurfdere overgangen te maken tijdens je run.

 ASICS Fuze X

Hardlopen als lifestyle

De kledingcollectie van fuzeX mixt kleuren, design, graphic prints en technische performance hardloopmaterialen. Kleding die qua stijl en comfort past bij elke sport: van hardlopen tot yoga. Hiermee speelt ASICS in op de jonge generatie: een groep die zeer actief is en (fun) hardlopen als onderdeel van hun lifestyle omarmen. Samen met andere activiteiten zoals gym work-outs. Zij willen hun eigen stijl creëren en dat kan met de fuzeX collectie.

Complete motion serie én UV-filters

De kleding is verfijnd met de bekende ASICS motion serie: Motion dry: transpiratievocht wordt direct afvoert van je huid zodat je lichaam droog en warm blijft. Motion protect: Deze isolerende buitenlaag biedt bescherming tegen wind en regen. En Motion cool: houdt je lichaam op de juiste temperatuur.

Aanvullend zijn de ademende materialen voorzien van UV-filters, handig tijdens langere runs of een terrasje direct na afloop.