Wat zijn jouw goede wedstrijdvoornemens voor 2016?

Januari is de tijd van goede voornemens. Nieuwe energie. Ambitieuze plannen. Agenda’s trekken en wedstrijdkalenders checken. Dus… hoe staat het met jouw wedstrijdplannen voor 2016? Is het tijd voor een eerste 5 of 10 kilometer? Of ben jij al toe aan meer kilometers? Misschien zet jij je eerste stappen wel buiten de begane paden tijdens een mooie trail? Uitgelicht: 3 ASICS events met bijbehorende tips, tricks & mooi gear.

ASICS AW2015

This one is for all the ladies!

Op 22 mei dit jaar vindt al weer de 14e Marikenloop plaats. Je kunt kiezen uit 5 of 10 kilometer. Het is de grootste ladies run van Nederland. En volgens velen ook de gezelligste. Nu lijkt mei nog ver weg, maar voor je het weet sta jij vol spanning te wachten in dat startvak en klinkt het startschot. Dus begin nú met trainen. Via MY ASICS maak jij snel en makkelijk een handig schema op maat.

ASICS AW2015

Wil jij een nieuwe doorbraak? MY ASICS

MY ASICS is natuurlijk geschikt en fijn ter voorbereiding van elk nieuw doel of voorgenomen wedstrijd. De voordelen van MY ASICS op een rij:

  1. Juiste afstand, in het juiste tempo op de juiste dag. Kortom: breng logische structuur aan in je trainingen, dat voorkomt nadenken, twijfelen en afhaken…
  2. Verhoog geleidelijk en verantwoord je anaerobe drempel. Kortom: stem je hardlooptempo af op je huidige conditie.
  3. Stel meetbare en haalbare doelen. Blijf gemotiveerd door je voortgang te volgen.
  4. En ook fijn: het programma is helemaal gratis :)

Serieuze afstand en tegelijk één groot feest!

Dat is de Dam tot Damloop natuurlijk! Kun jij in september al 5 of 10 Engelse mijl lopen? Kies dan voor de Damloop By Night op zaterdagavond 17 september of voor de Dam tot Damloop op zondag 18 september. Er komen lopers van over de hele wereld naar dit mega event. Dus verzeker jezelf van een startbewijs: zaterdag 2 april opent de inschrijving.

Damloop ASICS Amsterdam

Trailen!

Met 3.000 hoogtemeters en 82 kilometer aan trails, is de Xtrails zomereditie in Houffalize geen beginnerstrail. Maar het goede nieuws is dat er volop keuze is in afstand, intensiteit en soort trail. Zo is er een duoloop, waarbij je constant met je loopmaatje optrekt: tot aan met de finish moet je samen blijven. Ook is er een kidstrail en een night trail. Hierbij is het parcours volledig omgeven met reflecterende pijlen & glowsticks. Met een knetterende vuurkorven aan de finish met een waar lichtfeest. Kortom: genoeg keuze.

ASICS XTRAILS Houffalize

Daag jij jezelf uit voor iets totaal anders dit jaar?! Zorg in elk geval dat je op tijd start met deze nieuwe vorm van hardlopen. De besneeuwde bossen zijn nu al een mooie trailrunning-start!

Trail ASICS

Voor meer beelden kan je hier terecht.