Feestdagen: inspiratie voor jouw wensenlijstje

December: dé maand van lijstjes. Wat heb je bereikt dit jaar? Misschien je eerste 5 km? Of wie weet liep jij een hele marathon. Wat wil je nog doen? Afvinken, de tijd tikt! En wat gá je in 2016 (anders) doen? Heerlijk starten met een schone lei! Maar het is ook de tijd van wensenlijstjes. Maak er een voor Sinterklaas. Voor de Kerstman. Of gewoon omdat dromen altijd mag. Een lijstje van 7 bijzondere, mooie of superhandige hardloopitems van ASICS, die zomaar eens op jouw lijstje zouden kunnen thuishoren. Kleine en grotere prijsjes, dus geschikt voor elke portemonnee.

 

15 € wensen: 2x

1. Goed gemutst

Een mutsje zo klein en fijn, die wil je altijd bij je hebben. Het zachte en ademende materiaal houdt je hoofd warm tijdens het lopen, en verhult je doorweekte haren of bad hair day als het nodig is ;). Dus stop ‘m in je (hardloop)jaszak. Verkrijgbaar voor 15 € in heren- en damesmodellen, onder andere in zwart en fris mintgroen.

 ASICS beanie

2. Marathon aan je voeten

Zeg nou zelf: als je zó veel energie in je sport stopt, dan wil je je plezier toch niet laten verpesten door je sokken? Dankzij het NanoGLIDE-garen in de stof voor de teen en de hiel wordt het risico op blaren en huidirritatie geëlimineerd. Klinkt als dé marathonsok, nietwaar? Voor 15 € bestel je ze hier.

20 € wens

3. Lite Show armwarmers

De winter zet nog niet echt stevig door. Maar warm is het al lang niet meer. Je benen kunnen vaak wel tegen een stootje. Maar je bovenlijf... dilemma: lange of korte mouwen? Doe deze armwarmers aan tot je opgewarmd bent, of trek ze op zodra het je toch te fris wordt. Door de elastische stof, die in vier richtingen rekt, zijn ze licht, ademend en kan je ze makkelijk aan en uit doen. En door de stevige bicepsband zakken ze niet naar beneden. Je bestelt ze hier voor 20 €.

< 50 € wens

ASICS Backpack Mint

4. Hardlooprugzak

Heb jij al nieuwe doelen gesteld voor 2016? Misschien eens trailrunning proberen? It’s a big world. Go explore it! Lees hier waarom het zo heerlijk is eens buiten de begaande paden te gaan. Extra leuk is dat je dan weer nieuwe items ‘mag’ aanschaffen. Zoals dit ultralichte rugzakje: handig om spullen mee te nemen als jij op avontuur bent. Verkrijgbaar voor 46 € in mint, metallic rood en een zwarte dames- en herenuitvoering.

< 100 € wens

ASICS Leg Balance Tight Men

5. Classic Leg Balance Tight

Heren, de tijd van black only is voorbij! Je ziet zelfs al mannen in heel gewaagde printjes en kleuren. Is dat een stap te ver voor jou? Deze stijlvolle en tijdloze Leg Balance Tight maakt gebruik van Core Balance- en Leg Balance-technologie. Die zorgt voor een betere houding, demping en minder spiervermoeidheid. Hier verkrijgbaar voor 80 €.

<150 € wens

 ASICS Jack Women

6. Must have jack

Oké, in dit jack blijf je óók warm en droog, dankzij de wind- en waterdichte softshell voorkant. Het zit fantastisch. Maar... met de scherpe, asymmetrische ritssluiting aan de voorkant, de bijzondere kleur en mooie ronde kraag is het vooral een heel mooi item dat je wilt hebben. Voor 140 € zit het jack jou als gegoten.

> 200 € wens

7. MetaRun

Oké, met 250 € is het geen goedkope schoen. Maar bekijk nog maar eens waarom de MetaRun die meer dan waard is.

Oh, en wist je al dat er slechts 60.000 van deze limited edition schoen wereldwijd bestaan? In Europa zijn maar 20.000 paar in omloop. Sinds 1 december is de schoen in 31 selecte running speciaalzaken in de Benelux verkrijgbaar.