It’s a big world, go run it: Tokyo

De oorsprong van ASICS ligt in Japan. Daarom is het hypermoderne Tokyo het decor van de kleding- en footwearcollectie voor de herfst van 2015. Het resultaat is een bruisende fotoreeks in de lichtgevende, drukke metropool die nooit slaapt.

Tokyo Akihabara

Het kleurrijke en levendige Tokyo Akihabara district staat bekend om zijn verlichting, borden en krappe straatjes. Akihabara is dé elektronicawijk van Tokyo. Dit is de perfecte stadsachtergrond voor de Capsule collectie: stijlvol, urban design en boordevol technologie en hoogwaardige stoffen. Ondanks de drukte onderscheidt de loper zich hier duidelijk van de massa.

ASICS AW 2015

ASICS AW2015

 

Urban & technologie

ASICS mengt een urban stijl met slimme laagjes en stoffen die hardlopers warm en droog houden. Ze zijn beschermd in de meest hardvochtige omgevingen. De kledingcollectie is gemaakt met ademende stoffen, warmtezones en waterbestendige materialen. Kortom, ze beschermt hardlopers tegen weer en wind én geeft hen een unieke look.

 ASICS AW2015
Shinkawa brug: een bruisend onderdeel van het Tokyo district

LiteShow

In deze nieuwe collectie van ASICS komt de 3M technologie terug in de LiteShow uitrusting. De reflecterende panelen zijn onzichtbaar tot er licht op valt. Ze omlijnen de uitrusting en zorgen voor 360 graden reflectie tijdens de donkere herfstmaanden. Handig en belangrijk nu de dagen langzaam korter worden.

ASICS AW2015 - Japan

Fotograaf Steven Jackson

De befaamde fotograaf Steven Jackson legde alle foto's vast. Steven staat bekend om zijn intieme, diepgaande manier van portretteren en zijn talent om kleur en beweging vast te leggen. In de winter van 2014 hebben Steven en zijn team een week in Japan doorgebracht om de sporters te fotograferen in spectaculaire omgevingen, wat tot echt authentieke actieshots heeft geleid.

Voor het volledige persbericht kan je hier terecht.