Word jij een MY ASICS Experts club member?*

Ben jij verslaafd aan hardlopen? Motiveer je hiermee mensen om je heen? En zweer jij bij ASICS? Dan pas jij perfect bij de MY ASICS Experts Club. Dit is een gloednieuw platform dat onderdeel is van de interactieve MY ASICS tool. Als member van deze club mag je ASICS producten testen, meedenken over productontwikkeling, meedoen aan ASICS events. MY ASICS gaat je helpen jouw hardloopdoelen te bereiken en je krijgt exclusieve tips en informatie. Gaat jouw lopershart hier sneller van kloppen? Dan zijn we nú op zoek naar jou.

Hoe word je member?

Schrijf je simpel in voor de MY ASICS Experts Club via de website. Direct daarna krijg je een uitnodiging om je profiel compleet te maken. Vertel bijvoorbeeld wat voor een hardloper jij bent: een allround running junkie of een echte trailrunner. En ben je een wedstrijdloper of juist niet? Hoe beter ASICS jou kent, hoe beter we jou kunnen helpen om je persoonlijke doelen te bereiken.

SS2015

Jij & MY ASICS Experts Club

Wat vind jij belangrijk aan een hardloopschoen? Welke kleuren moeten je outfit hebben. Of heb jijzelf ideeën hoe een product nog beter wordt? Heb jij specifieke trainingstips of techniekadvies nodig? Wil je gemotiveerd worden door experts? Heb je vragen over voeding? De MY ASICS Experts Club luistert naar jou, helpt, inspireert en adviseert je.

ASICS events

Ken je dat gevoel? Er gebeurt iets in je leven en opeens weet je het zeker: jij gaat NU echt die ene race lopen. De teleurstelling is groot als je er dan achter komt dat de inschrijving vol is. Is het een ASICS event? Dan is de kans groot dat je via de MY ASICS Experts Club nog een startbewijs krijgt.

ASICS tester

De MY ASICS Experts Club is op zoek naar allerlei soorten hardlopers. Laat ons weten wie jij bent, en dan hoor je welke producten je voor ons kunt testen. Lees je liever het advies van andere experts? Bekijk dan voor je volgende aankoop de eerlijke en uitgebreide reviews van diverse producten. Je kunt ook meedoen aan diverse acties waarbij je mooie ASICS producten kunt winnen.

Wat is jouw challenge?

Op zondag 21 juni 2015 namen 30 wereldwijd geselecteerde atleten het op tegen de zon tijdens Beat the Sun. Vijf estafetteteams van steeds 6 atleten legden een parcours van 148 km en 8.370 hoogtemeters af. To beat the sun, moest dat in 15 uur, 41 minuten en 35 seconden. Alleen Team Amerika en Team Zuid-Europa haalden het doel. Team Asia-Pacific, Team Afrika en Team Noord-Europa didn’t beat the sun, zij finishte nadat de zon onder was. Lees het volledige verslag hier. Het is duidelijk: Beat the Sun was een bizarre uitdaging. Nu is het aan jou en kan je zelf ook een uitdaging aangaan. Start jouw Beat the Sun challenge hier. Bedenk een eigen event & maak kans op een surprise box met de allernieuwste ASICS gear en gadgets.

SS2015

6 MY ASICS Experts Clubs

ASICS heeft wereldwijd gesproken met hardlopers zoals jij. In Engeland, Duitsland en Spanje is de MY ASICS Experts Club al een succes. Nu is het tijd om in Nederland op zoek te gaan naar de juiste members. In Italië en Frankrijk gaan ze nu ook van start.

 

*De MY ASICS Experts Club is voorlopig enkel actief in Nederland.