RUN NATURAL MET DE NIEUWE ASICS 33 DFA

Ervaar de sportschoen waarmee alle 33 gewrichten van uw voet zich vrij, natuurlijk en superlicht kunnen bewegen: de nieuwe ASICS ® 33 - DFA ™.  De 33 DFA is  uitgevoerd met innovatieve FLUID AXIS-technologie die een natuurlijke beweging van de voeten mogelijk maakt.

Dankzij het gebruik van diepe Fluid Axis ® flex-groeven (Deep Fluid Axis) en een laag profiel kan je genieten van een optimaal grondcontact.

Minimaliseer zonder aan enig comfort in te boeten.  Uw voeten ervaren comfort van het hoogste level door de ComforDry ™ en Natural33 ™  technologieën.  De 33 DFA is de meest minimalistische en lichtste schoen dusver in de Natural collectie van ASICS. Een naadloze mesh bovenkant zorgt voor een lichte, ademende upper waarbij de kans op irritaties als gevolg van stiksels wegvalt.  De 4 mm hiel maakt de schoen extra responsief en door de iets bredere neus krijgen de tenen meer bewegingsvrijheid en ervaar je een meer natuurlijke take-off.  

De 33 DFA is tevens één van de focusproducten die te zien is in de ASICS campagne It's a big world, Go run it.  Dit onderdeel van de campagne legt de nadruk op RUN NATURAL, Unlock your natural potential!!!

 

Ontdek de volledige collectie op asics.com